Jagtet af en stalker og af skattevæsnet, familiens hus sendt på tvangsauktion og kamp mod en spiseforstyrrelse er nogle af de ting, der har ramt tv-familien, Fredie-Pedersen. Far og søn taler ud i B.T..

De seneste år har familien oplevet nogle pænt voldsomme rutsjeture.

Senest har Se & Hør bragt paparazzi-billeder af den nu 27-årige Gigi, sanger og danser, som hele Danmark kom på fornavn med sammen med resten af familien i en række meget populære reality-programmer på tv. Syg og skrøbelig ser hun ud og skal ifølge ugebladet være i behandling for spiseforstyrrelsen anoreksi.

Meget personligt anliggende
- Jeg er stadig i kontakt med min søster hver eneste dag, og vores forhold er lige så tæt og varmt, som det altid har været. Officielt er hun også stadig medlem af lærerstaben her på vores danseskole, siger lillebroderen Sonny lavmælt.

Gigi er ikke indlagt på Riget
Den excentriske danse- og showfamilies overhoved, Sonys og Gigis far Mickey, fortæller.

- En gratisavis skrev forleden, at min datter ligefrem er indlagt på Rigshospitalet, men det passer nu ikke. Men hendes situation er nu ikke så enkel, som det er fremstillet. Det er ikke den fulde sandhed, lyder det let irriteret fra Mickey, som sammen med sønnen har valgt at stille op til et interview i B.T., det første i længere tid.

Læs hele interviewet i B.T. i dag


  • Læs, hvordan far Mickey er skubbet ud på sidelinjen
  • Læs, hvorfor familien har taget en pause fra medierne
  • Læs om Gigis stalker