Lyt til artiklen

Den otte uger gamle søn har fået to helt særlige navne.

Stine Kronborg viste sin kun otte uger gamle søn frem på den røde løber til Reality Awards. Samtidig afslører hun, hvad han skal hedde.

Den lille baby skal delvist opkaldes efter morens farfar, der hed Leo, mens man skal have den store historiebog frem for at finde frem til ophavet for den anden del af navnet. Hele fornavnet bliver 'Leo Columbus.' Den sidste del er efter den opdagelsesrejsende, der fik æren for at opdage Amerika. Stine Kronborg begrunder valget af Columbus overfor BTMXs udsendte med at hun er glad for at rejse.

Hvem der er far til bodybuilderens lille dreng vides endnu ikke. Stine Kronborg har tidligere fortalt, at ingen - bortset fra hende selv - ved, hvem barnets far er.

Stine Kronborg med sin baby.
Stine Kronborg med sin baby.
Vis mere

Faren til barnet er stadig ukendt. Stine Kronborg har dog på sin blog tidligere fortalt, at hun alene kender hans identitet.

»Jeg vil gerne indrømme, at det ER hårdt ikke at tale om det, og ikke engang min familie ved noget. Grunden til, at jeg ikke vil tale om det, er af respekt for mit kommende barn og at situationen ikke er så ukompliceret, som jeg havde håbet, sådan er det og det må folk prøve at respektere, skrev hun på sin blog under graviditeten.«

Stine Kronborg med sin baby.
Stine Kronborg med sin baby.
Vis mere