'Vi er bare mænd' er navnet på TV3s nye skude, som Silas Holst er kaptajnen på. I programmet, der har præmiere til efteråret, agerer han både vært og coach.

Silas Holst skal coache seks vidt forskellige mænd, men alle med det tilfælles, at de til hverdag kæmper med selvværdet og selvtilliden. For til sidst i programmet at ende på en scene på Smukfest i Skanderborg, hvor de skal danse - nøgne.

»Jeg lever selv efter, at nogle gange skal man bare kaste sig ud fra 20 meter-vippen, og så må man se, om man lander. Det kan også være, man ikke lander - men så har man prøvet det. Dét adrenalinkick man får, når man kaster sig ud fra 20 meters højde, det er der, jeg føler, jeg lever. Hvis jeg så lander, tænker jeg, 'shit, det kunne du jo godt, Silas,« fortæller Silas Holst.

Han forklarer, at det er dét med at kaste sig ud i det uvante, der er præmissen i det nye program, som han selv har været med til at udvikle en del af.

»De ting, jeg har budt dem de sidste mange måneder...,« siger han og holder en kort pause.

»Det er vanvittigt, de allesammen tog med mig til Skanderborg. For jeg har kastet dem ud i frygtelige ting,« siger han, men vil dog ikke røbe hvad.

Hovedårsagen, til at han sagde ja, var, at han kunne spejle sig selv meget i det med at have dårlig selvtillid, og på den måde kunne han tage af egne erfaringer og bruge dem kontruktivt.

»Jeg har kæmpet og kæmper stadig meget med det. Jeg tror, når man ser mig ude fra, så tænker man, 'ham der har styr på livet', men det har jeg overhovedet ikke,« siger han.

Selvom det har været sjovt, har det også været enormt hårdt at være en del af programmet, fortæller Silas Holst:

"Det er hårdt, at det har været så personligt. Jeg synes, det har været hårdt at stå med seks mænd, der har åbnet så meget op om deres liv, og at jeg selv har gjort det samme," fortæller han til B.T.

De seks mænd finder i løbet af programmet et helt fatastisk sammenhold og fællesskab, som gør, at de bakker hinanden helt vanvittigt op, fortæller Silas Holst.