Lyt til artiklen

Kærligheden kan være en svær størrelse. Også selvom han virkelig kæmper, ham Sidney Lee.

Både i 'Dagens mand', hvor han blev trykket ud af næsten alle deltagere alene på grund af sit udseende, og i 'Singleliv', hvor han sæson efter sæson knokler for at finde en pige, der vil dele arkademaskiner, herregårdsgryde og bandanaer med ham.

- Det er jo ikke fordi, at han ikke er intelligent. Der foregår faktisk rigtig meget i den der hjerne. Og så har han et ømt punkt for katte. De to ting tilsammen burde gøre noget godt for ham, siger Mayianne Dinesen til BT TV. Hun bor ligesom Sidney alene med sin kat.

Blærerøven Mads Christensen lægger ikke skjul på, at han faktisk beundrer Sidneys temmelig offensive udseende. Men han erkender også, at den slags selvsikkerhed ikke altid glider lige let ned hos det modsatte køn.

Visuel stil

- Jeg tror, at mange kvinder bliver bange for Sidney. De vil hellere have nogle små, pjokkede mænd, de kan træde på og sparke lidt rundt med, forklarer han i tv-indslaget her på siden.

Selv har han dog kun ros tilovers for det, han kalder Sidneys 'meget visuelle' stil.

Sidney selv er så småt ved at være nået dertil, hvor det ikke længere kun er sjovt at være 'dagens mand'.

- Jeg har mødt mange fakes, som bruger det til at komme lidt frem i verden. Så det er blevet meget sværere for mig at få en kæreste. Men jeg prøver, siger single-Sidney med håb i stemmen.