Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den famøse sexvideo med Kim Kardashian og ekskæresten Ray J, der så offentlighedens lys i 2007, har om noget sparket gang i førstnævntes karriere.

I alle de år har Kardashian-familien turneret med fortællingen om, at det var musikeren, hvis borgerlige navn er William Ray Norwood Jr., der i sin tid lækkede videoen.

Men det vil Ray J ikke længere finde sig i. Til Daily Mail fortæller han nu sin version af historien – og påstår endvidere, at Kim Kardashian og hendes mor – og manager – Kris Jenner, selv lavede en aftale med ham om at dele sexvideoen.

»Jeg har siddet i skyggen i over 14 år og tilladt familien at bruge mit navn, misbruge mit navn og tjene milliarder af dollar i løbet af halvandet årti på at tale om et emne, jeg aldrig rigtig har talt om,« fortæller han og fortsætter:

Kim Kardashian med sin mor - og manager - Kris Jenner.
Kim Kardashian med sin mor - og manager - Kris Jenner. Foto: VALERIE MACON
Vis mere

»Jeg har aldrig lækket noget. (...) Det har altid været en aftale og et partnerskab mellem Kris Jenner, Kim og mig, og vi har været partnere siden begyndelsen af ​​dette.«

Kim Kardashian og Ray J fandt sammen i 2002, da de begge var 21 år. Efter sigende blev den intime video filmet samme år, da parret fejrede realitystjernens fødselsdag på en ferie til Cabo San Lucas i Mexico.

Til Daily Mail fortæller han, at det var ham, der fik ideen om at udgive videoen, efter han havde set, hvor meget opmærksomhed eksparret Paris Hilton og Rick Saloman fik, da deres video af samme karakter ramte internettet.

Selvom Kim Kardashian altid har påstået, at hun ikke ønskede, at nogen skulle se de private optagelser, hævder Ray J altså, at hun købte ind på hans idé – og sågar fik sin mor til at organisere udgivelsen via Vivid Entertainment.

Kim Kardashian.
Kim Kardashian. Foto: BONNIE CASH
Vis mere

Ifølge ham har begge parter da også underskrevet en kontrakt, der faktisk dækker over hele tre videoer. Foruden den kendte video fra Mexico, findes der angivelig en lignende fra Santa Barbara i Californien og yderligere en til fra Cabo San Lucas.

Grundet den kontrakt – som han efter sigende underskrev uden juridisk rådgivning – har han altså ikke kunnet sige noget, når folk verden over har beskyldt ham for at lække båndene. Nu fortæller han, at den skurkerolle, han fik, har ødelagt hans karriere og forhold – og endda givet ham selvmordstanker på et tidspunkt.

»Jeg har gået på æggeskaller og troet, at jeg ville komme i problemer for at fortælle sandheden, og jeg har holdt fast i det i de sidste 14 år og set dem ydmyge mig. De fejrer min ødelæggelse,« fortæller Ray J.

Grunden til, at Ray J altså vælger at fortælle sin version nu, er for at vise folk, og særligt hans treårige datter Melody, at han ikke er »en slem fyr, der udnytter kvinder«.

»Nu, hvor jeg er far, dræber det min sjæl at tro, at min datter skulle gå gennem livet og tro, at hendes far var noget, han ikke var. Det har været en byrde for mig. En forlegenhed. Min familie har sat spørgsmålstegn ved min integritet, og hvem jeg er som person,« fortæller han og tilføjer:

»Resten af ​​mit liv kommer jeg til at leve i min sandhed og ikke i den løgn, der er skabt af Kris Jenner og Kim. Jeg vil ikke lade dem gøre det her mod mig længere.«

Andre læser også