Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Hollywood-kendissen Paris Hilton slipper for en narkotikaanklage, efter hun fredag blev anholdt i den sydafrikanske by Port Elizabeth, hvor hun overværede VM-kampen mellem Holland og Brasilien.

Ifølge sydafrikanske medier var Hilton til stede ved kvartfinalekampen mellem Brasilien og Holland. Under kampen blev hun anholdt for at ryge marihuana og ført fra stadion af politiet.

Paris Hilton blev omkring midnat fremstillet i en speciel VM-domstol. Men dommeren valgte altså at droppe anklagerne mod den 29-årige celebrity.

Paris Hilton virkede ifølge øjenvidner fattet i retten, hvor hun var i følgeskab med sin hendes veninde Jennifer Rovero. Anklagerne mod Hilton blev droppet, mens hendes Rovero blev dømt for at have været i besiddelse af en joint med marihuana.

Jennifer Rovero, der beskriver sig selv som tidligere Playboy-pige, model og skuespiller, blev idømt en bøde på 1.000 rand (770 kroner) eller 30 dage i fængsel for at ryge en joint.

- De var sammen, men vi havde ikke beviser mod Hilton. Rovero var i besiddelse af jointen, ikke Hilton, siger anklageren i sagen.

- Paris Hilton blev afhørt af politiet på grund af påstande om rygning af marihuana, siger en af Hiltons pressesekretærer, som også siger, at hændelsen var en misforståelse.

Hilton er Hilton-hotelkædens grundlæggers oldebarn. Hun blev i 2003 kendt, da hendes kæreste lækkede en video af parrets seksuelle eskapader på internettet.

Hun blev senere tv-stjerne med realityshowet "The Simple Life" sammen med hendes veninde Nicole Ritchie.

Ikke første gang

I 2007 blev Paris Hilton idømt 45 dages fængsel for at køre bil selvom hun var blevet frakendt kørekortet. Efter cirka 20 dage blev hun sluppet fri og talte efterfølgende ud om sine oplevelser i fængslet i Larry Kings talkshow.

Da sagde Hilton at oplevelsen havde fået hende til at revurdere den rolle alle festerne spillede i hendes liv.

BT/ritzau/AFP/

Andre læser også