Paprika Steen kunne i den forgangne uge fortælle, at hun og kæresten gennem 14 år, Mikael Rieks, var gået fra hinanden. Trods omvæltningen og flytterodet har begge det okay.

Skuespillerinden Paprika Steen er flyttet i en lejlighed for sig selv, efter at hun og kæresten gennem 14 år, tv-producer og manuskriptforfatter Mikael Rieks, i den forgangne uge kunne fortælle, at de var gået hver til sit. Bruddet var en fælles beslutning, og de to har i dag det fint i hinandens selskab.

- Som jeg har sagt det før, så er vi enstemmigt meget afklaret i vores beslutning. Mikael bliver boende i huset, til det er solgt. Jeg er flyttet i en lejlighed, og vi er glade og okay. Vi er stadig gode venner og har en søn sammen, og så laver vi også film sammen, så det er meget udramatisk, siger Paprika Steen til bt.dk.

Spiser stadig sammen

Deres 13-årig søn, Otto, vil i fremtiden skiftevis bo hos én af sine forældre. Trods det og flytterodet, som oftest følger med ved et brud, ser Paprika Steen lyst på tingene.

- Mikael og jeg arbejder sammen og spiser stadig sammen flere gange om ugen. Men lige nu er tingene, som de jo altid er, når man lige er flyttet. Men det skal nok blive fint i løbet af et par måneder, lyder det optimistisk fra skuespillerinden.

48-årig Paprika Steen, der har en fortid i blandt andet satiregruppen Lex og Klatten, har de seneste år spillet med i lang række spillefilm. Du kan få lille overblik over priser og film her:

I 2000 modtog Paprika Steen en Bodil for bedste kvindelige birolle for 'Den eneste ene', mens hun i 2003 modtog både en Robert og Bodil for henholdsvis bedste hoved- og birolle for filmene 'Okay' og 'Elsker dig for evigt'.

Senest i 2012 vandt hun en Bodil for bedste kvindelige birolle i 'Superclásico'. I disse dage er hun med i Bellevue Teaters opsætning af 'Elin's Fest', og om tre uger skal hun spille med i Bille Augusts næste film.