Den tidligere Baywatch-stjerne - den i dag 50-årige Pamela Anderson - har nu over for den britiske tv-vært Piers Morgan afsløret, at syv nøgne modeller ville se hende og den i dag afdøde Playboy-stifter Hugh Hefner have sex.

Det skriver det britiske medie The Sun.

Selv kalder Pamela Anderson oplevelsen for det ‘skøreste’, hun har oplevet i Playboy Mansion - Playboy-stifterens hjem i Los Angeles. Hun forklarer, at hun blev nysgerrig, da en række nøgne kvinder forlod festlighederne og gik ovenpå.

»Jeg fulgte med og tænkte: ‘Hvad sker der deroppe?’. Syv piger, en af gangen med Hef,« forklarer Pamela Anderson til Piers Morgan i interviewprogrammet 'Piers Morgan’s Life Stories', som blev sendt på ITV lørdag aften.

»Jeg stod ved sengegavlen og så på dem, og så indså jeg, at de så på mig. Jeg tænkte: 'Dette er ikke en film. Jeg bliver nødt til at gå',« siger hun til Piers Morgan i programmet ifølge The Sun.

Den i dag 50-årige Pamela Anderson fik sit gennembrud i 1980’erne og har 14 gange været på forsiden af Playboy, hvilket er rekord.

Canadieren har desuden deltaget i mange fester på Playboy Mansion, ligesom hun havde et tæt forhold til Hugh Hefner, der 91 år gammel døde i 2017 - og som hun i interviewet hylder og kalder en pioner og en sand gentleman.

Flere britiske og internationale medier har skrevet om Pamela Andersons udtalelser i Piers Morgans program, men stjernen selv har tidligere givet udtryk for, at hun ikke er helt tilfreds med, hvordan programmet er endt.

Tilbage i januar, efter programmet var blevet optaget, påpegede Pamela Anderson nemlig, hvordan et over tre timer langt interview var blevet klippet ned til lidt over en halv time, der hovedsageligt fokuserede på hendes krop og mændene i hendes liv.

'Piers er notorisk kendt for at forsøge at gøre alle glade med et lille twist af tabloidjournalistisk,' skrev den tidligere playboymodel dengang på sin blog.

Piers Morgan selv affejede dog anklagerne og henviste til, at Pamela Anderson ikke havde givet udtryk for bekymring efter optagelserne.