Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

De blå Kings ligger frit fremme på bordet, når fodboldspiller William Kvist reflekterer over det forgangne år i sin videonytårstale på Facebook.

William Kvist lægger højtideligt brillerne på bordet og tænker tilbage på året, der gik.

- Det er nytårsdag, og mange har tømmermænd, begynder han talen, der blandt andet handler om det danske nederlag i VM-kvalifikationerne.

- 2013 blev året, hvor vi måtte sande, at vores præstationer ikke matchede vores ambitioner. Det ærgrer os alle, ikke mindst mig, at vi ikke er med i Brasilien til sommer, siger fodboldspilleren og kigger samtidig fremad:

- 2014 må blive året hvor vi spillere, folk omkring holdet og fans, ja alle fodbolddanskere skal stå sammen om igen at være repræsenteret ved en slutrunde. Det er min vision for 2014.

Den 28-årige fodboldspiller når også lige at hilse fra familien.

- 2013 blev året, hvor Prinsgemalen... øhm konen og jeg oplevede, hvor omskiftelig fodboldens verden kan være. Min familie og jeg er utrolig glade for den flotte velkomst, jeg har fået her på Facebook. Til slut tager William Kvist brillerne på næsen igen, folder hænderne og afslutter talen med et 'Gud bevare fodbolden'.

Se hele Kvistens nytårstale her.

Andre læser også