KLOVN: THE MOVIE skaber forargelse og mediehype i Finland forud for den landsdækkende biografpremiere på fredag.

Få dage før biografpremieren på KLOVN: THE MOVIE, er filmens hovedpersoner, Casper Christensen og Frank Hvam kommet på alle finske læber.

Den finske biografdistributør har som hovedplakat til filmen valgt at bruge motivet af en nøgen Frank Hvam, der ligger i et bjerg af røde roser. Men efter at plakaterne i torsdags kom op i biografer over hele landet, har der været så mange forargede reaktioner og mediehype i de finske medier, at distributøren har taget konsekvensen og censureret Frank Hvams ædlere dele.

Det betyder helt konkret, at samtlige biografplakater i hele landet i løbet af natten til fredag blev udstyret med sort tape henover Frank Hvams penis.


De herrer Casper Christensen og Frank Hvam var selv på pressetur i Finland på dagen og havde følgende kommentar:

 Vi er i chok. Franks skønne penis er fundet for grim til det finske folk. En total boykot af finske produkter er vel på sin plads. Så sig nej til Alto vasen!, udtaler Frank Hvam og Casper Christensen i kor.

KLOVN: THE MOVIE har allerede været en biografsucces i både Island og Norge, og fra på fredag ved vi, om finnerne også hopper med på KLOVN-vognen.


Herhjemme er KLOVN: THE MOVIE netop udkommet på dvd over hele landet.