Popdronningen Medina skal giftes med kæresten Sebastian Lund.

Sangerinden Medina er blevet forlovet med sin kæreste gennem lidt over et halvt år, modellen Sebastian Lund.

Det oplyser hendes presseansvarlige Martin Buhl over for Se og Hør.

»Jeg kan hermed bekræfte, at Medina er blevet forlovet. Det blev hun på hotellet Relais Borgo Santo Pietro, som ligger i Toscana,« skriver han i en sms ugebladet.

Medina viste en stor ring frem på et billede på Sebastian Lunds Instagram-profil i går aftes.

Parret er fornyligt kommet hjem fra en luksuriøs ferie i Italien.

Overfor BT bekræfter Martin Buhl frieriet og tilføjer, at han ikke ved, præcist hvordan det store spørgsmål blev stillet.

Ved du, hvornår brylluppet skal stå?

»Nej, det ved jeg faktisk ikke noget om,« siger han.

33-årige Medina og 26-årige Sebastians romance blev kendt i marts - kort før at Popdronningen tog sin unge model med til bal på slottet.

Til Elle Style Awards i maj afslørede hun overfor BT, at hun og Sebastian allerede boede sammen på Islands Brygge, men at hun er i gang med at sælge huset.

»Jeg har brug mere 'privacy'. Der er mange ude på Bryggen, og det er fantastisk, men jeg har brug for mere stilhed,« forklarede hun dengang.

Medina slog for alvor igennem i 2008 med hittet 'Velkommen til Medina'.

Sebastian Lund har ved siden af arbejdet som model også prøvet kræfter med skuespillet. I 2011 spillede han med i filmen ’Noget i luften’ med blandt andre Christiane Schaumburg-Müller og Robert Hansen, og året efter havde han en mindre rolle i filmen ’Den skaldede frisør’ med Trine Dyrholm og Pierce Brosnan.