Vi skal være bedre til at være til stede i nuet.

Det mener tv-vært Mattias Hundebøll, der senest har været vært på datingprogrammet ’Dagens Mand’ på TV3.

I et opslag på Facebook opfordrer han til, at vi retter blikket væk fra vores skærme og i stedet koncentrerer os om at være sammen i virkeligheden.

'Er der andre en mig, der også er ved at være fucking træt af at være smartphone-junkie?? Andre der savner at være bare lidt mere til stede i nuet? Så lad os gøre noget ved det sammen!!' skriver Mattias Hundebøll i sit opslag.

Den 34-årige tv-vært fortæller samtidig, at han selv har valgt at gå foran med et godt eksempel. Han har således besluttet sig for kun at bruge sin smartphone i begrænset omfang. I stedet har han investeret i en ’old school’ telefon, der kun kan ringe og sms’e.

»Det, jeg vil gøre fremover, det er, at lægge den her (smartphonen, red.) fra mig. Og kun tage den frem, når jeg er på farten og jeg skal slå tiden ihjel, eller når det er noget vigtigt. Vi kan kalde den min digitale afvænning. Det skal nok blive hårdt, og der skal nok komme abstinenser,« siger Mattias Hundebøll i klippet.

Mattias Hundebøll er snart aktuel som vært i MTV-programmet Ridiculousness, hvor en række kendte danskere skal kommentere sjove videoklip fra internettet.

Se Mattias Hundebølls opsang her: