Modellen Sarah Louise Christiansen ville nok ønske, at hun havde været en smule mere rundhåndet med solcremen, da hun for nylig var på ferie under sydens brændende sol.

I hvert fald var det et par meget forbrændte fortrin, den kendte model kunne præsentere på sin hjemmeside efter sin hjemkomst fra ferien, der gik til Portugal.

- Ej ej ej.....idioten leange leve. I min iver efter at faa noget sol paa kroppen, smurte jeg mig ikke ind i solcreme og nu er jeg roed som en hummer. Typisk...farve fik jeg! men ikke helt den oenskede lol, skriver den smækre model under billedet af de røde fortrin.

SE BILLEDERNE: De værste forbrændinger - så galt kan det gå i solen

Og også vennerne på facebook fik lov at se, hvor røde bryster kan blive, hvis man glemmer solcremen.

Med teksten " Forbrændt på babserne" slog hun billedet af de brændte fortrin op sin profil, hvilket hurtigt fik flere af vennerne til at kommentere de røde fortrin.-For fanden, Sarah Louise.... nu får jeg mareridt om hummer!, skriver en af facebook vennerne blandt andet.

Udover selv at arbejde som model og skuespiller er Sarah Louise Christiansen også ejer af modelbureauet Dream models. Hun har desuden deltaget i tv programmer som "Til middag hos" og "Zulu Djævleræs".