Lyt til artiklen

Sangeren har fået nok af de seneste ugers skriverier om sin familie.

Kandis-sangeren Johnny Hansen svarer igen, efter at ugebladet Se og Hør har skrevet en række artikler om hans datter og hendes formodede indblanding i kriminelle aktiviteter.

BT har viderebragt oplysninger fra ugebladet og står derfor også for skud i Johnny Hansens modangreb, som han postede på Facebook i går eftermiddags.

De seneste to uger har Se og Hør beskrevet Johnny Hansens ene datters relation til to kriminelle unge mænd. Senest skriver ugebladet blandt andet med henvisning til retsbogen fra Byretten i Holstebro, at de to kriminelle i august blev anholdt i en bil - en sort Ford Focus - der tilhører Johnny Hansen, og at de to unge var påvirkede af diverse hårde stoffer.

De to mænd blev standset af politiet på vej hjem efter to hjemmerøverier i Thisted-området. De to unge mænd er dømt for røveri, vold og besiddelse af våben.

Datteren har ikke været anklaget i den sag, men i sidste uge kunne Se og Hør fortælle, at datteren blev anholdt i forbindelse med et indbrud hos købmanden i Hurup julenat.

’Ingen kommentarer’

Indtil i går har der kun været et ’ingen kommentarer’ at hente fra Johnny Hansen i Hurup, men i går tog han via Facebook til genmæle over for Se og Hørs historier, som flere medier - herunder BT og Metroexpress - har viderebragt:

- Efter at Se og Hør og BT nu i to uger igen har tjent styrtende på historier om os, skal jeg lige for god ordens skyld gøre opmærksom på følgende:

- Vores hus har aldrig været ransaget!

- Jeg har aldrig ejet en Ford Focus!

- Min datter har ikke stjålet noget!

God weekend til alle. Kh Johnny

Sådan skriver sangeren, som dog ikke forholder sig til alle detaljerne i Se og Hørs historier. Blandt andet at det er datterens hjem, der skal være blevet ransaget af politiet i forbindelse med hjemmerøverierne, og at politiet her skal have fundet et ulovligt samuraisværd. Ligesom han heller ikke forholder sig til, hvorvidt datteren har været anholdt i forbindelse med indbruddet hos købmanden i Hurup julenat.

Konen begik selvmord

BT har siden Se og Hørs første skriverier om datteren gentagne gange forsøgt at få en uddybende kommentar fra Johnny Hansen, hvis kone begik selvmord i 2008. Senest i går, men forgæves. Selv da BT bankede på døren i sidste uge, blev det kun til et ’ingen kommentarer’ fra Gitte Mortensen, der er mor til Kandis-Johnnys et-årige søn.