Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Har lagt private billeder på nettet

Efter en romantisk bryllupsrejse på Maldiverne, er Jes Dorph-Petersen og Louise Dorph-Petersen i Danmark igen.

Der var dømt sol, strand og turkisblåt vand på det nygifte pars bryllupsrejse på de idylliske øer Maldiverne i det Indiske Ocean. Undervejs lagde både Jes Dorph-Petersen og Louise Dorph-Petersen billeder af paradiset på Instagram.

"Er lykkelig her...," skrev Louise Dorph-Petersen til et billede af Maldivernes kridhvide kyst med blå himmel og svajende palmer.

SPLIT

Jes Dorph-Petersen lagde også billeder på Instagram fra ferieparadiset. 'Cash fra Paradiset,' skrev han til et billede af Maldivernes valuta, Rufiyaa.

Maldiverne består af en kæde atoller og koraløer med månedlige gennemsnitstemperatur på 26-28 grader hele året rundt. Man kommer væk fra øerne med vandfly, og da bryllupsrejsen gik på hæld, måtte Louise Dorph-Petersen se i øjnene, at det var slut med de varme temperaturer.

SPLIT

'Maldiverne - Doha - Cph... Forbereder mig mentalt på kulden i morgen', skrev hun til et foto af et vandfly i det krystalklare vand i lørdags.

Det forelskede par sagde 'ja' til hinanden den 5. oktober i Trinitatis Kirken i det indre København efter halvandet år som kærester.

Se Jes Dorph-Petersens Instagramprofil her

Se Louise Dorph-Petersens Instagramprofil her

Andre læser også