Et teknisk uheld var onsdag aften skyld i, at forestillingen ’Saturday Night Fever’ med blandt andre Silas Holst måtte aflyses i Musikhuset i Aarhus.

10 minutter inden den traditionsrige musical skulle være gået i gang, blev den ramt af et teknisk uheld af ukendt karakter. Først efter tre kvarter fik publikum at vide, at man måtte opgive at få bugt med teknikken.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

»10 minutter efter at forestillingen skulle have været gået i gang, fik vi at vide, at der var tekniske problemer, men at man arbejdede på sagen. Efter 45 minutter blev det hele så aflyst,« fortæller et publikum til avisen.

Aftenens gæster har fået oplyst, at de kan få billetterne til gårsdagens forestilling refunderet eller komme ind og se en anden forestilling i Musikhuset.

Silas Holst har på sin Instagram-profil kommenteret den ærgerlige aflysning.

'AFLYSNING... det har jeg aldrig prøvet før... vi er rigtig kede af det, men lyd systemet fungerer ikke... er mega øv og ked af det.... håber det lykkes alle der gik forgæves i aften at få billet til en ny Forestilling.... vi havde ellers glædet os!!,' skriver han, mens han ledsager sin tekst med et billede af sine kollegaer, der alle har mundvigene hængende nedad.

Det er ikke første gang, at et teater i Aarhus må aflyse inden for kort tid. Forleden måtte publikum sendes slukøret hjem midt i ’Jesus Christ Superstar’ på Aarhus Teater. Her var et teknisk uheld bag scenen også skyld i afbrydelsen.