Den moderigtige tv-baronesse Caroline Fleming var naturligvis inviteret til Elle Style Awards, hvor modemagasinet Elle fejrede de mest mageløse modefolk i Danmark.

Men selvom Fleming, der til daglig bor i London med sine tre børn, Alexander, 12, niårige Josephine og den femårige Nicholas, som hun har med fodboldspilleren Nicklas Bendtner, er glad for at være i Danmark, så er der en trist anledning til, at hun kommer til at være mere i sit hjemland det næste stykke tid.

»Det er lidt barske tider, vi har i min familie. Min far er desværre meget syg med cancer. Det er meget trist,« fortalte hun til BT.

Til gengæld glædede hun sig over, at hendes elskede mormor var kommet sig overraskede godt ovenpå en hjerneblødning.

Med til modefesten havde Caroline sin veninde Juliet Angus, som ligesom tv-baronessen medvirker i den engelske realityserie ’Ladies of London’, der er blevet sendt på TV3.

Caroline Fleming understregede, at hun ingen kommentarer havde til, om de to mon var i gang med at indspille en tredje sæson af serien. Men helt tilfældigt var det nok ikke, at de to fashionable kvinder blev fulgt af et kamerahold...