I Camilla af Rosenborgs barndom fyldte det meget lidt for hende og søsteren Josephine af Rosenborg, at de har kongelige rødder.

De oplevede til gengæld, at folk omkring dem pludselig havde skarpe holdninger til titlen, og det resulterede i mobning, fortæller hun til Alt For Damerne.

De var bevidste om, at de boede anderledes end deres klassekammerater og venner.

Der blev heller ikke lagt skjul på i skolen, når klassekammeraterne lystigt spurgte ind til deres hjem, at de havde guldstole hjemme hos dem.

Begge komtesser gik i folkeskole i Holte i Nordsjælland, og ifølge Camilla af Rosenborg var der ingen børn, der så skævt til de kongelige tvillinger - men det ændrede sig pludseligt, da de kom i ottende klasse, og årgangens klasser skulle deles op.

For pludselig kom der masser af børn ind fra andre skoler, og de havde en masse meninger om komtesserne med i skoletasken hjemmefra.

Camilla af Rosenborg mødte for nylig en af de drenge, som dengang var strid over for Rosenborg-pigerne.

Selvom manden venligt nærmede sig og hilste pænt, så gik hun ikke glad fra mødet og beskriver det som, at alting 'vendte sig i hende'.

»Han ødelagde så meget af mit selvværd dengang, men i dag ved jeg, at det ikke var mig, der var noget galt med,« fortæller hun til Alt For Damerne.

Det er nu mange år siden, at hun følte sig udenfor i skolegården, men der er ingen tvivl om, at hun har taget nogle af de ærgerlige oplevelser med sig ind i voksenlivet.

Selvom at personerne i hendes familie er 'sindssygt stærke', så har minderne fra dengang dog stadig gjort, at hun har fået en holdning af, at 'hvis du fucker med mig, så er det ud'.