Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Linie 3s Anders Bircow frygtede det værste. Showet tæt på at blive aflyst

Torsdag aften gjorde Linie 3 comeback med showet 'Linie 3 Live 2012', men faktisk var showet tæt på at blive aflyst, da Anders Bircow havde pådraget sig en virus i halsen, som han var bange for havde udviklet en byld.
 
- Det er 20 år siden, jeg sidst har haft et halsonde forårsaget af en virus, og så kom det lige nu. Jeg har også været forkølet samtidig, men lørdag fik jeg så halsen tjekket på Rigshospitalet. Det er så heldigt, at jeg har besøg af min bror, der ellers bor i Norge. Han er anestæsilæge, og han kender de rigtige læger, som vi så fik fat i, siger Anders Bircow, der frygtede det værste. 

- Jeg var rigtig bange for, at det havde udviklet sig til en byld. Det ville betyde, at vi skulle aflyse vores shows, og det vil være umuligt at sige hvor længe, da det tager meget lang tid at behandle. Så det er klart, at der var nerver på - også hos de andre, fortæller den 60-årige entertainer.

Linie 3s nye show er - på trods af sygdom - kommet flot fra land, og BTs anmelder kastede forleden hele fem stjerner efter trioens præstation på premiereaftenen.  

På hospitalet fik Anders Bircow heldigvis en positiv tilbagemelding fra lægen.

- Lægen gav mig grønt lys til at synge. De første par aftener måtte jeg holde igen på de høje toner. Og det er min rolle at tage de lyse toner, når vi synger falset, men det er til at leve med, at vi ikke kommer helt op på toppen, hvis alternativet er at aflyse, siger Anders Bircow.

Linie 3 har fri søndag og mandag. Så nu har Bircow tid til at restituere. Han er ikke længere forkølet og synger helt igennem fra tirsdag.

Andre læser også