»Jeg har vist Tarantino for min datter, siden hun var fire år,« siger tv-manden Søren Fauli om den ultra-voldige og blodige filminstruktør.

Også Remee, Jørgen Leth, Line Baun Danielsen og Cecilie Hother fortæller om deres forhold til Tarantino tirsdag aften til gallapremiere i Imperial i København.

Den røde løber er orange og for enden står en orange Cadillac.

De kendte drøner til gallapremiere, som biler surfer nedad berømte Sunset Boulevard i solrige Hollywood og L.A.

Det sker i forbindelse med Quentin Tarantinos nye film 'Once Upon a Time in Hollywood', der hylder Hollywood anno 1969. Det samme gør Imperial med amerikanske IPA-øl, palmer, gin og tonic.

Den blodige fritænker af en instruktør er populær som aldrig før. Det hjælper nok også på det, at Brad Pitt og Leonardo DiCaprio cruiser rundt til tressermusik filmen igennem.

Hvad er de kendtes forhold til Tarantino? Hvorfor er han et trækplaster?

Søren Fauli dukker op, men er irriteret på B.T. over en tidligere overskrift, så han kigger ned i jorden og går forbi med ordene:

»I har lige plastret forsider til om, hvor rig jeg er, som er en tre år gammel nyhed, nej, jeg gider ikke snakke med B.T. Jeg ved godt, det ikke er dig, men det er så dårlig stil,« siger han og henvender sig til pressen.

Men så let slipper han ikke. B.T.'s udsendte forsøger igen, fanger ham nu i menneskemængden og nævner en tidligere artikel om punkeren og musikeren Fritz Fatal, Søren medvirkede i.

Det vækker den gamle punker Søren Faulis opmærksomhed, han tager sig til kinden og svarer på vores spørgsmål om Tarantino.

»Tarantino er helt afsindig stilsikker. Enhver film, han laver, har et helt klart udtryk, og så er der lidt action i.«

Søren Fauli med døtrene Billie Fauli (i midten) og Fanny Fauli.
Søren Fauli med døtrene Billie Fauli (i midten) og Fanny Fauli. Foto: Claus Bech
Vis mere

»Da jeg gik på filmskole, var jeg den eneste elev, som blev fritaget for at se de tunge Tarkovskij-film, men Tarantino er lykkedes med at blande almen underholdning med art cinema,« siger han.

Han elsker instruktøren så meget, at han har opdraget sine børn med hans film.

»Min datter Billie så 'Kill Bill', da hun var fire år gammel. Mine børn har set filmene meget tidligt,« siger han.

Der er masser af vold og mord. Er det god opdragelse?

»Det synes jeg, for det er æstetiseret, jeg ser det som kunst.«

Han byder sine børn velkommen i interviewet, og datteren, 17-årige Billie, siger, at det handler om forældrenes tilgang:

»Hvis ens far siger, hey, vi skal se en mega fed film, synes man, det er fedt. Og hvis de siger, det er uhyggeligt, bliver det uhyggeligt,« konstaterer hun.

»Det var godt kommet tilbage,« siger Søren Fauli med et skævt smil til B.T.-journalisten.

B.T. spørger så Cecilie Hother, med et barn på tre år, om hun også vil vise Tarantino for sin datter.

»Det kunne jeg godt finde på. Hans universer er så ekstreme, at det bliver uvirkeligt, så det ville ikke genere mig,« siger hun.

Hendes mand, Thomas Gregers, ryster lidt på hovedet.

Er du enig?

Cecilie Hother til gallapremiere i Imperial på Quentin Tarantinos 'Once Upon A Time In Hollywood'. Tirsdag den 13. august 2019.
Cecilie Hother til gallapremiere i Imperial på Quentin Tarantinos 'Once Upon A Time In Hollywood'. Tirsdag den 13. august 2019. Foto: Claus Bech
Vis mere

»Nej, det er jeg ikke. Jeg synes, 'Django Unchained' er mega voldelig. Det er for hårdt,« siger han.

Der er også mord og blod i Kill Bill?

»Men jeg tror også, at hun ville vælge Gurli Gris. Tarantino ville holde 30 sekunder,« siger Cecilie Hother, der er 'mega fan' af Tarantino.

»Jeg har gået på filmhøjskole og har altid fulgt ham, jeg har selv stået i videobutik, og det var også sådan, han startede sin karriere.«

Jørgen Leth kæmper med bentøjet og har derfor sin datter, filmproducer Karoline Leth, ved sin side.
Jørgen Leth kæmper med bentøjet og har derfor sin datter, filmproducer Karoline Leth, ved sin side. Foto: Claus Bech
Vis mere

Jørgen Leth dukker op med sin datter Karoline Leth, der støtter ham. Han har stadig problemer med bentøjet, men ikke med munden.

»Hans største film er Pulp Fiction. Den synes jeg enormt godt om. Han har et legefuldt forhold til filmmediet og filmtraditionen. Det er ikke respektfuldt. Han leger med det og inviterer os andre til at lege med det i fantasien,« siger Jørgen Leth.

Line Baun Danielsen kommer med en veninde.

»Jeg kommer, fordi jeg synes, DiCaprio er en fantastisk skuespiller, og Brad Pitt er mega sexet,« siger Line Baun Danielsen.

Line Baun Danielsen synes, Brad Pitt er lækker.
Line Baun Danielsen synes, Brad Pitt er lækker. Foto: Claus Bech
Vis mere

»Jeg er stor fan af Brad Pitt og Leonardo DiCaprio. Men jeg kan ikke nævne fire Tarantinofilm. Min veninde Mette kan,« siger den tidligere skærmtrold.

»Jeg kan Kill Bill 1 og 2,« siger veninden, og de griner.

Remee er også kæmpe fan.

»Han er the greatest på en eller anden måde. Der er ham, Martin Scorsese, Lars von Trier og Paul Thomas Anderson for mig,« siger Remee, inden klokken ringer, og drønet af en film begynder.

Remee har en lille håndfuld filminstruktører, han altid vender tilbage til.
Remee har en lille håndfuld filminstruktører, han altid vender tilbage til. Foto: Claus Bech
Vis mere