En ny dag er lig med en ny dansk opvisning i verdens bedste ishockeyliga, NHL. Søndag var det Mikkel Bødkers tur til at levere en pragt-præstation, da han i Arizona Coyotes' 4-3-sejr over Ottawa Senators nærmest gjorde, hvad der passede ham.

Tre scoringer blev det til for Bødker - og det er faktisk anden gang i sæsonen, at den 25-årige dansker scorer hattrick mod netop Ottawa. Efter kampen understregede Mikkel Bødker dog, at man nok ikke skal forvente flere hattricks i den nærmeste fremtid.

»Det er åbenlyst ikke noget, der sker særlig ofte. Det var en kamp, hvor jeg havde pucken meget, havde en masse skud (otte) og var i stand til at finde hullerne. Hvis jeg kunne forklare det, ville jeg gøre det. Det føles godt, men jeg tror ikke, jeg skal vænne mig til at score tre gange,« siger han til NHL.com.

Mikkel Bødkers første scoring blev hamret i nettet allerede efter 38 sekunder. 41 sekunder inde i anden periode gjorde Bødker det til 2-1, før han fem minutter før tid også havde staven på holdets sidste scoring. De tre mål kastede samtidig også titlen som 'kampens bedste spiller' af sig.

Frans Nielsen blev også noteret for point, da New York Islanders på udebane vandt 3-2 over Tampa Bay Lightning. Islanders var ellers bagud 2-0, men Frans Nielsen var med en assist til 3-2-scoringen med til at sikre det flotte comeback.

Lars Eller og Montreal Canadians måtte derimod forlade isen med et 3-2-nederlag til New Jersey Devils efter overtid. Eller assisterede ved Canadians 1-0-scoring.