Det kan godt være, at Kim Kardashian er blevet ekstremt velhavende på at være verdens mest fotograferede kvinde og lever et liv i luksus.

Alligevel er der nætter, hvor hun græder sig selv i søvn. Det fortæller hun i et nyt afsnit af den amerikanske podcast 'On Purpose'.

Dét, der kan få reality-stjernen til at græde, er ikke store katastrofer. Men derimod moderskabet, skriver People, der har lyttet til podcasten.

»At være forælder er virkeligt f---ing. hårdt. Det er den eneste måde, jeg kan beskrive det på,« siger den 42-årige influencer til podcastværten, Jay Shetty.

Kim Kardashian havde sin ældste datter, North West, med til basket i forrige uge, da Los Angeles Lakers mødte Golden State Warriors i Los Angeles. Foto KEVORK DJANSEZIAN.
Kim Kardashian havde sin ældste datter, North West, med til basket i forrige uge, da Los Angeles Lakers mødte Golden State Warriors i Los Angeles. Foto KEVORK DJANSEZIAN. Foto: KEVORK DJANSEZIAN
Vis mere

På Instagram takker hun Shetty for at give hende mulighed for:

'At dele en mere personlig side af mit liv. Vi talte om udfordringerne ved forældreskabet, om at navigere i op- og nedture i livet, om hvordan jeg kommer igennem de hårde tider og så meget andet,' skriver hun.

I reality-showet 'Keeping Up With the Kardashians' har seerne gennem 14 år fået lov at komme helt tæt på Kim Kardashians ægteskaber og skilsmisser og et liv, der er lidt mere kulørt end de flestes.

Men når det kommer til forældreskabet, gør hun sig præcis de samme erfaringer og bekymringer som alle andre.

Kanye West og Kim Kardashian har sammen fire børn, men blev skilt i 2022. Foto  Evan Agostini/Invision/AP.
Kanye West og Kim Kardashian har sammen fire børn, men blev skilt i 2022. Foto  Evan Agostini/Invision/AP. Foto: Evan Agostini
Vis mere

Sammen med eksmanden Kanye West har hun døtrene North på ni og Chicago på fem år og sønnerne Saint på syv og Psalm på fire år. Sådan en flok burde kunne holde de fleste beskæftiget, og det gælder altså også for realitystjernen.

I interviewet fortæller hun om at have fire børn med vidt forskellige personligheder. Om at vågne til kaos med krav om hår, der skal flettes på en helt bestemt måde, om et hus, der flyder, om pludselige raserianfald – og slåskampe.

Og om den evige frustration over kun at være én til at være dommer. Ligesom hun indrømmer, at hun øver sig i at være en lidt strengere dommer.

Men hun kalder dog også, rollen som mor »det mest givende job i hele verden« og siger:

»Forældreskabet er den ting i verden, der har lært mig mest om mig selv,« siger hun.