Det blev aldrig rigtigt spændende, da FC Midtjyllands håndboldkvinder dominerede i pokalsemifinalen mod Esbjerg, som blev slået klart med 26-21.

Forude venter Viborg i finalen. Og forhåbentlig bliver det mere spændende, end da FCM på en lun novemberaften mødte Team Esbjerg i pokalsemifinalen uden på nogen måde at vakle.

FCM var klart bedst i alle spillets facetter mod et Esbjerg-hold, som virkede tunge, modløse og i øvrigt afsluttede så dårligt, at det må og skal være svært at vinde håndboldkampe.

Overfor en modstander af den kaliber var det ikke svært for FCM at trække fra, selv om det var mere jævnbyrdigt i den første halve time, hvor det lykkedes vestjyderne at hænge på med det yderste af neglene.

FC Midtjylland virkede dog aldrig som et hold, der for alvor ville miste grebet over begivenhederne, og det kom heller ikke til at ske.

»Det var dejligt. Jeg synes, vi som hold bliver bedre og bedre, vi er også bedre sammenspillede nu, og alle arbejder hårdt for hinanden,« lød analysen fra FCMs svenske profil Johanna Ahlm til TV2s reporter på sidelinien.

Ahlm, der selv stod for syv scoringer i kampen, var en markant skikkelse. Men ligeså tydeligt var det også, at Esbjerg og træner Lars Frederiksen er en klub i krise. Flere af spillerne var allerede i pausen i højlydt diskussion indbyrdes, og savnet af den eksilerede landsholdsspiller Lotte Grigel er svært at komme udenom.

Viborg kvalificerede sig til finalen ved at slå Holstebro.