Der gik et gys gennem hallen, da stregspiller Jesper Nøddesbo i starten af anden halvleg i søndagens opgør mod Sverige måtte udgå med voldsomme smerter i hånden.

Det danske herrelandshold har i forvejen været voldsomt plaget af skader forud for VM-slutrunden i Qatar, hvor Morten Olsen er blevet meldt ude, mens både Bo Spellerberg og Kasper Søndergaard har døjet med mindre skader.

Derfor var det også en stor lettelse, da Nøddesbo efter kampen kunne fastslå, at der ikke var tale om en skade, der holder Barcelona-stregen ude af VM. Nøddesbo jokede endda om skaden, da TV2 talte med ham efter kampen.

»Min tommelfinger har det okay. Det handler om TV-tid det hele,« lød det grinende fra Nøddesbo, der kunne konstatere, at han havde fået et slag under en tackling.

»Jeg får et slag på min tommelfinger, men det burde ikke holde mig ude. Havde det været en vigtig kamp, havde jeg nok spillet videre. Men som de andre spillede, var der ingen grund til at risikere noget,« lød det fra Barcelona-spilleren.

Og skulle fingeren alligevel volde problemer frem mod VM, er det heldigvis på Nøddesbos »forkerte« hånd, eftersom skaden er på venstre hånd, og Nøddesbo er højrehåndet.

»Den skal jeg ikke bruge til noget som helst alligevel,« lød det fra en kæk Nøddesbo.