Tirsdag morgen kunne den norske avis Hamar Arbeiderblad fortælle, er den tidligere danske kvindelandstræner Jan Pytlick er på ønskelisten i håndboldklubben Storhamar.

Nu bekræfter klubbens daglige leder Erik Stensrud over for TV2 Sport, at klubben er interesseret i at tilknytte den danske træner.

»Det er helt korrekt. Vi ønsker at udvikle os som klub, og derfor leder vi efter det bedste. Vi kan se, at Jan er ledig, og vi ønsker at tilknytte ham, hvis det er muligt,« siger Erik Stensrud til TV2 Sport.

Klubben er i øjeblikket placeret på 9. pladsen i den bedste norske kvindeliga, og den skuffende sæson fik i sidste uge klubbens cheftræner, Alfred Ørn Finnsson, til at trække sig.

Derfor jagter klubben en ny træner, der skal kunne føre holdet til tops, og her skulle valget være faldet på Jan Pytlick. Over for TV2 Sport afviser Erik Stensrud dog, at der endnu har været konkrete forhandlinger mellem parterne, men at klubben har været i kontakt med Pytlicks agent, og at danskeren er førsteprioritet.

Job på TV2
Det ser altså umiddelbart ikke ud til, at Jan Pytlick kommer til at gå arbejdsløs i særlig lang tid, efter at han blev fyret som træner for det danske kvindelandshold i slutningen af december måned.

Og det er ikke kun på trænerfronten, at Pytlick igen skal træde i arbejdsskoene. Tirsdag skriver TV2 i en pressemeddelse, at den tidligere landstræner kommer til at fungere som ekspert og kommentator på TV2 Sport i de kommende kampe i Boxer Dameligaen.

»Jeg glæder mig til denne nye udfordring. Det bliver interessant at skulle sidde på den anden side af bordet og forholde mig objektivt til det, jeg ser på banen og samtidig bruge mit indgående kendskab til håndbold og spillerne på en helt ny måde,« siger Jan Pytlick i pressemeddelelsen.

Pytlicks første opgave bliver allerede onsdag den 21. januar, når SK Aarhus-Ringkøbing tørner sammen.