Anders Eggert føler sig overbevist om, at Polen kan besejres med masser af tempo – som de øvrige modstandere er blevet det af Danmark.

Første udfordring i VM’s mellemrunde for Danmarks vedkommende hedder Polen. Et stærkt mandskab, men fløjen Anders Eggert er ikke skræmt.

- Polen skal uden tvivl besejres efter samme recept som kroaterne, der skal masser af tempo på. Men vi skal passe på, Polen har tit set lidt skidte ud og alligevel sneget sig videre, men lykkes vi med at få tempo på og få kontraspillet i gang, er jeg overbevist om, at vi også kan slå Polen, siger Anders Eggert.

På forhånd havde han regnet med, at Danmark skulle slås med Polen og Sverige om at følge Kroatien videre til semifinalerne. Nu er Kroatien presset til at vinde alle deres tre mellemrundekampe, hvis de vil videre. Sammen med Danmark formodentlig.

- Ja, vi er vel favoritter til at nå i semifinalen nu, men fokus skal holdes, og vi skal stadig vinde to kampe. Argentina har overrasket, men dem skal vi slå på denne fantastiske hjemmebane, siger Anders Eggert.

Udover Polen og Argentina venter også VM-værterne fra Sverige på Danmark i mellemrunden.