Det var formentlig ikke gensynsglæden, der gjorde sig gældende for Barcelona-fansene, da Zlatan Ibrahimovic sammen med Paris Saint-Germain returnerede til Camp Nou onsdag aften.

Allerede efter et kvarter var den svenske superstjerne nemlig på spil på sin gamle hjemmebane, da han resolut bankede en returbold ind bag en sagesløs Marc-André ter Stegen i Barcelona-målet.

Målet kom ud af ingenting og efter en åbning, som eller stod i hjemmeholdets tegn. Og det skulle da også vise sig at blive startskuddet til et sandt Barca-bombardement.

Allerede fire minutter senere svarede hjemmeholdet igen. Det, der lignede en dårlig afslutning, blev til et fladt indlæg, som ikke blev sparket væk af PSG-forsvaret. Og så stod Messi klar til at sparke bolden op i nettaget. Den chance misbrugte argentineren ikke, og så var FC Barcelona tilbage i kampen.

Hjemmeholdet blev ved med at presse på, og selvom PSG havde enkelte chancer, var de aldrig for alvor farlige. Og lige inden pausen kunne brasilianske Neymar give tilskuerne endnu mere at juble over. Et flot sololøb blev krydret med en fornem afslutning, som var uden for Salvatore Sirigus rækkevidde, og så stod den 2-1.

Det virkede som om, at FC Barcelona var opsatte på at udbygge føringen i anden halvleg, og det skete da også efter 77 minutter, hvor Luis Suarez kunne sparke bolden det sidste stykke ind over stregen efter en retur fra Sirigu.

Det blev ved de 3-1, og dermed overtager FC Barcelona gruppens førsteplads fra netop Paris Saint-Germain.