Kritikken skal rettes mod spillerne på banen. Ikke mod manager Arsene Wenger, mener Arsenals Jack Wilshere.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Arsenals manager, Arsène Wenger, har på det sidste været under skarp beskydning fra fans og presse, men kritikken bør hellere rettes mod spillerne, mener midtbanespilleren Jack Wilshere.

- Det er ikke managerens skyld. Han sætter os på banen og så er det op til os at præstere. Spillerne må tage ansvaret. Manageren har været her i 16 år og har gjort et godt stykke arbejde, siger han.Jack Wilshere mødte pressen med bøjet hoved efter hans holds nederlag på 1-3 til Bayern München på hjemmebanen Emirates, men han mener, at Arsenal stadig skal tro på at gå videre, selvom det ser meget svært ud.

- Der er altid en chance for, at vi kan vende det her. Vi skal bruge tre mål og vi har spillerne til at gøre det, vi skal bare starte bedre, siger han.

- Vi kom skidt fra start, og det har været vores problem i denne sæson. Vi gør det bedre i anden halvleg og det er uheldigt, at vi ikke kan starte kampen sådan. Jeg ved ikke, om det er nerver, men vi må se på det og prøve at gøre det bedre.