Den hollandske angriber Robin van Persie føler ikke, Manchester Uniteds manager Louis van Gaal gav ham en chance for at vinde sin angrebsplads tilbage efter en skadespause.

Robin van Persie har i sommerpausen skiftet Manchester United ud med tyrkiske Fenerbahce. Men selvom han efter sit skifte har udtalt, at der ikke var nogen negative følelser mellem ham og United, sender han alligevel en sviner af sted mod sin tidligere manager Louis van Gaal.

Efter en skadespause måtte van Persie tage til takke med en plads på bænken i nederlaget til Chelsea i april. Efterfølgende frygtede han for sin fremtid i den engelske storklub.

»Jeg spurgte, om jeg måtte spille med reserverne for at få nogle minutters kamptræning, men efter det blev jeg sendt på bænken igen. Efter det ændrede forholdet sig mellem Louis (van Gaal red.) og jeg. Men jeg forblev professionel,« fortæller Robin van Persie til Sunday Times.

»Jeg troede stadig på, jeg kunne vinde min plads tilbage, når jeg kom tilbage fra ferie. Men det var ikke længere en fair kamp. Det virkede ikke længere som en mulighed at kæmpe mig tilbage på holdet.«

Robin van Persie, som nåede at spille tre år i Manchester United, hylder desuden i interviewet sin tidligere træner i Arsenal, Arsene Wengér, som, van Persie ikke mener, bærer nag på trods af angriberens kontroversielle skifte mellem de to engelske klubber.