Michael Laudrup har stadig et stort navn som træner, og han skal nok finde et nyt trænerjob, selvom han er blevet fyret for anden gang.

Det er mest af alt et bump på Michael Laudrups træner-vej. Sådan lyder vurderingen fra en række eksperter, BT har talt med.

De peger på, at det er en del af gamet som træner at få en fyreseddel, og at der nok skal være arbejdsgivere, der er villige til at ansætte Michael Laudrup igen - også på trods af losset ud af Swansea.

- Der skal nok være dem, der vil give ham en chance til, siger Mikkel Bischoff, ekspertkommentator på 6'eren.

- Men det er da kendetegnende, at der så ofte er problemer med ledelsen.

Det er anden gang, Michael Laudrup bliver fyret. Første gang var i Spartak Moskva. I Getafe, Mallorca og i Brøndby var Laudrup med nogen succes, men endte med at forlade klubberne med dårlige forhold internt i klubben.

Landsholds assistenttræner, Peter Bonde, peger på, at Michael Laudrups faglighed vil føre ham videre.

- Michael Laudrup er en ekstrem dygtig træner, og jeg har stor respekt for hans faglighed. Det er ikke en rar situation for ham det her. Men der findes ikke ret mange kollegaer i den her verden, som ikke har været udsat for noget mærkeligt. Nu er det så hans tur, og han skal nok komme i gang igen.

Hvordan tror du, det påvirker hans ry, at han nu er blevet fyret to gange?

- Alle der ved, hvilken person han er, er klar over, hvad han står for. Hvis en træner, der er udsat for noget som det her, ikke får et job igen, så skulle der godt nok uddannes mange trænere. Så selvfølgelig er der et arbejde til Michael Laudrup, når han har sundet sig lidt.