Tottenhams danske islæt Christian Eriksen giver på sin Twitter-profil udtryk for, at han ser frem til at slå sine folder på det nye stadion.Fra år 2018 skal der minimum afholdes to NFL-kampe om året på Tottenhams nye stadion, der efter planen står færdig i sommeren samme år.

Det er konklusionen, efter NFL og Tottenham onsdag kunne offentliggøre et samarbejde, der foreløbig kommer til at strække sig fra 2018 og 10 år frem.

»Med den stigende interesse for NFL i England er vi forpligtet til at afholde NFL-kampe verden over, og derfor er vi glade for at kunne præsentere et samarbejde med Totttenham om at spille kampe på deres fremtidige stadion,« udtaler NFL-kommisær Roger Goodell til Tottenhams hjemmeside.

Tottenhams nuværende stadion, White Hart Lane, vil i 2018 blive erstattet af et større og mere moderne stadion, som skal være designet til at kunne rumme flere forskellige sportsgrene - og det er netop det, der har gjort samarbejdet mellem NFL og Tottenham muligt.

»Vi deler en vision om at skabe den bedste oplevelse for vores hold, fans og lokalsamfundet,« lyder det fra Roger Goodell.

På Tottenhams nye stadion vil der være plads til 61.000 tilskuere, og klubben meddeler, at der vil være et specielt underlag på banen, når til NFL-kampene skal afholdes.

Tottenhams danske islæt Christian Eriksen giver på sin Twitter-profil udtryk for, at han ser frem til at slå sine folder på det nye stadion.