Det lykkedes ikke for et hårdt kæmpende Napoli-mandskab at stjæle point fra topholdet Juventus, da de to hold mødtes i den italienske Serie A søndag aften.

Napoli gjorde ellers, hvad de kunne for at presse det italienske tophold, men Juventus formåede at ride stormen af og sikrede sig i sidste ende en 3-1-sejr på Stadio San Paolo.

I en hårdt spillet affære var det da også Juventus, der kom bedst fra start, da den franske vidunderknægt Paul Pogba bragte Juventus i front efter en halv times spil. Pogbas helflugter fra kanten af Napolis felt var startskuddet til det, der skulle vise sig at blive en yderst underholdende kamp mellem to hårdt fightende mandskaber.

Efter en første halvleg, der mest stod i Juventus' tegn, pressede Napoli  fra begyndelsen af anden halvleg på for at udligne Juventus' føring. Og i det 64. minut gav det pote, da midterforsvaren Bristos steg til vejrs efter et hjørnespark og pandede udligningen i kassen.

Så var kampen igen helt åben - dog kun i et par minutter - for Juventus svarede hurtigt tilbage, da Martin Caceres udnyttede et millimeter-præcist indlæg til igen at bringe Juventus i front.

Napoli fortsatte ufortrødent det offensive i spil, og i overtiden var Gonzalo Higuain tæt på at udligne føringen. Hans afslutning blev dog blokeret til hjørnespark, og i det efterfølgende Juventus-angreb var det i stedet Arturo Vidal, der bragede bolden i mål fra kanten af feltet. 3-1 og Juventus er igen alene i spidsen i den italienske Serie A.