Darron Gibson har gjort slemt værre for Sunderland, efter at han er blevet fanget på video, hvor han som følge af et pinligt nederlag diskuterer heftigt med en håndfuld fans på en bar.

Fredag skulle Premier League-nedrykkerne fra det nordlige England fejre deres hjemmebanes 20 års jubilæum med en venskabskamp mod skotske Celtic. Det gik dog langt fra som forventet på Stadium of Light, hvor hjemmeholdet blev ydmyget med 0-5.

Efter kampen valgte The Black Cats' 29-årige, irske midtbanespiller Darron Gibson, der tidligere har spillet for Everton og Manchester United, tilsyneladende at drukne sorgerne i en hotelbar.

Problemet var bare, at han blev spottet af et par fans, som havde svært ved at acceptere, at han kunne virke så ligeglad efter ydmygelsen.

»Vi er f****** lort,« var ifølge Daily Mail noget af det første, Gibson sagde til fansene, der efterfølgende anfægtede, at han virkede ligeglad og 'var skide fuld'.

»Selvfølgelig går det mig på. Jeg gider ikke at være lort. Der er alt for mange mennesker i klubben, som er skide ligeglade.«

»Ja, jeg er måske skide fuld herinde, men jeg vil gerne spille for Sunderland. Men det gider resten ikke - det gider de ikke,« siger Gibson, der efterfølgende medgiver, at han blandt andre taler om profilerne Jermain Lens, Wahbi Kazri og Lamine Koné.

Herefter begynder en fan at svine Darron Gibsons præstation mod Celtic, hvor han fik cirka et kvarter på banen. Men det var tydeligvis ikke noget, han ville finde sig i.

»Jeg smadrer hans f****** hoved,« lyder det i videoen fra den irske landsholdsspiller, der efterfølgende blev beroliget og bedt om at forlade stedet.

Sunderland indleder fredag den 4. august jagten på at returnere til Premier League, når Derby besøger Stadium of Light.

Darron Gibson (nummer to fra højre) spillede i Manchester United fra 2005 til 2012.
Darron Gibson (nummer to fra højre) spillede i Manchester United fra 2005 til 2012. Foto: Carl Recine
Vis mere