Kasper Dolberg scorede lørdag sit første mål for Nice, som hjemme vandt 2-1 over Dijon.

Den danske landsholdsangriber Kasper Dolberg åbnede lørdag sin målkonto for sin nye klub, franske Nice.

Det skete i hjemmekampen mod Dijon, hvor danskeren stod for udligningen i sejren på 2-1.

Dolberg blev flot spillet fri i feltet, og med et elegant chip løftede han bolden over den fremadstormende målmand.

Scoringen faldt efter en lille halv times spil, efter at gæsterne havde taget føringen i 22. minut.

Matchvinder blev Youcef Attal, som to minutter inde i anden halvleg sørgede for 2-1-målet.

Kasper Dolberg blev skiftet ud godt ti minutter før tid.

Med sejren holder Nice sig godt til i ligatabellen, hvor holdet har vundet fire af de første seks kampe og står noteret for 12 point.

Det er samme antal som mestrene fra Paris Saint-Germain, som dog har spillet en kamp færre.