Lyt til artiklen
De brasilianske tilskuere på Maracana sang om 3. division under den søvndyssende kamp mellem Belgien og Rusland, men Capello afviste kritikken.

Flere gange i løbet af den knap så spændende kamp i Belgiens 1-0 sejr over Rusland sang de mange brasilianske tilskuere på stadion om 3. divisions-hold.

På det historiske Maracana-stadion har man set store fodboldkampe gennem årene, og derfor var man utilfredse med niveauet i kampen, hvor Belgien og Rusland lavede mange fejl og producerede få chancer.

De brasilianske journalister spurgte efterfølgende Ruslands landstræner, Fabio Capello, om de specielle tilråb fra tribunerne og de brasilianske fans. Han virkede mildt sagt overrasket over kritikken.

- Alle har lov til at have deres mening. Jeg synes, det var en fremragende kamp. Det var to hold, der ville gøre alt for at score og vinde kampen. Det var en meget intens kamp, og begge hold havde muligheder til at vinde. Desværre var det Belgien, der fik et godt resultat, forklarede Fabio Capello.

Den rutinerede træner er fortsat overbevist om, at Rusland nok skal klemme sig videre fra gruppen sammen med Belgien, der har seks point fra de to første kampe. Det er Algeriet, der venter Rusland i den sidste kamp, hvor Rusland kun kan bruge sejr til noget også afhængig af udfaldet mellem Sydkorea-Algeriet.

- Lad os lige vente at se, hvad resultatet af den anden kamp bliver. Men jeg synes, at vi i denne kamp mod Belgien viste det spil, som vi manglede i den første kamp mod Sydkorea (1-1). Vi viste, at vi er på rette vej, og jeg er sikker på, at vi nok skal hente det nødvendige resultat hjem, forklarede Capello.