Sidste sæsons mestre AaB meldte mandag morgen ud, at aftalen med succes-træner Kent Nielsen ikke bliver forlænget. Dermed stopper Nielsen i AaB til sommer, når kontrakten udløber, og det varmeste bud på en kommende klub for den tidligere danske landsholdsspiller er OB.

Og OB's nuværende cheftræner Ove Pedersen er da også fuldt forstående over for, at Kent Nielsen bliver rygtet til OB. Pedersen blev nemlig hentet til den fynske klub som brandslukker, da de i slutningen af september fyrede den daværende træner Troels Bech.

»Selvfølgelig bliver en træner som Kent Nielsen rygtet til en klub som OB. Han må være et emne i samtlige danske klubber. Og jeg er helt indforstået med, at jeg kun blev ansat i OB på en kortvarig kontrakt som brandslukker, da de havde brug for det,« siger Ove Pedersen og afviser, at OB og ham har diskuteret eventuel kontraktforlængelse.

»Nej, så langt er vi slet ikke nået endnu. I første omgang har det handlet om, at jeg skulle få tingene vendt i OB, og blækket på min kontrakt er knap nok tørt endnu. Men der ville overhovedet ikke være nogen bad feelings mellem OB og mig, såfremt de skulle vælge Kent Nielsen som træner fra sommeren 2015. Han er en dygtig træner, og jeg kender gamet og er indforstået med de præmisser, der var for den kontrakt, jeg skrev under på i september,« lyder det afklaret fra Ove Pedersen.