TV2 Sportens Morten Ankerdal er torsdag blevet præsenteret sammen med Puk Elgård og Stéphanie Surrugue som nye værter på Go'morgen Danmark på TV2, men tiden med sport er slet ikke forbi.

Det fortæller sportschefen på TV2, Frederik Lauesen, til BT.

- Morten Ankerdal stopper ikke med at være på sporten. Men han bliver kun på de store begivenheder som VM i fodbold og de store slutrunder i håndbold. Det er også her, han er rigtig god, siger Frederik Lauesen.

Dog bliver der ikke mere af sportsmagasinet 'Ankerdal på News', kan Frederik Lauesen afsløre, og der kommer ikke et nyt magasin på TV2 News i stedet, lyder det.

- Men det ville være skørt ikke at bruge ham, når hans store passion er sport, fortæller Lauesen.

Samtidig kan kanalchef på TV2 Lotte Lindegaard fortælle, at Morten Ankerdal også vil blive tilknyttet store liveshows i den kommende tid.

- Ja, han får meget at se til, men vi håber, at vi kan holde på ham, uden at vi slider ham helt op, når han samtidig skal være på Go'morgen Danmark, siger Lotte Lindegaard.

I øjeblikket bliver Morten Ankerdal brugt i TV2s dækning fra VM i Brasilien, hvor han er sat på som reporter i Rio. Det har givet episoder, hvor han har skulle holde hovedet meget koldt, når forskellige fans har stillet sig bag ham i besynderlige positurer.

Tidligere har Morten Ankerdal været tilknyttet Go'-programmerne på TV2 og DR1s Aftenshowet på kortere aftaler, så det er et tv-format, han kender til.