Neymar afviser, at han filmer meget på fodboldbanen. Det er kun for at beskytte sig, siger han.

Det brasilianske stortalent, Neymar, beviste under sidste måneds Confederations Cup, at han er mere end et Youtube-fænomen, og at talentet er kæmpestort.

Han beviste dog også, at han havde talent for at filme og kaste sig, men det er kun for at beskytte sig selv, fortæller han.

- Nogle gange hopper jeg og kaster mig, men det er kun for at beskytte mig selv. Jeg vil være sikker på, at forsvarsspillerne ikke skader mig, lyder forklaringen fra det 21 -årige talent til det franske fodboldmagasin, Surface.

Især under Confederations Cup blev han af modstanderne beskyldt for at ryge for let til jorden. Specielt Uruguays anfører Diego Lugano langede ud efter Neymar inden de to holds møde i semifinalen.

- Neymar lader ofte som om, han bliver fældet, og vi skal passe på, at ingen bliver narret af hans skuespilsevner. Neymar vejer ingenting og kan let vælte rundt og narre dommeren, sagde Lugano inden semifinalen.

Neymar og Brasilien slog Uruguay med 2-1 i semifinalen og sikrede sig Confederations Cup-titlen med en imponerende sejr over Spanien på 3-0 i finalen.