José Mourinho giver ikke meget for beskyldningerne fra Rafa Benitez' kone om, at han skulle efterlade sine gamle klubber i problemer. I stedet mener Mourinho, at hun skulle bruge mere tid på at bekymre sig om sin mands krop.

Man skal aldrig begynde en verbal kamp med José Mourinho. Det må være konklusionen, efter den portugisiske træner nu har svaret Rafa Benitez' kone igen.

Montserrat Seara, som Benitez' kone hedder, sagde for sjov til en avis, at hendes mand havde gjort en karriere ud af 'rydde op' i Mourinhos gamle klubber.

»Real Madrid er den tredje af Mourinhos gamle klubber, som Rafa (Benitez red.) har over overtaget. Vi rydder op efter ham,« sagde hun drillende til avisen La Region, inden hun fortsatte i en mere alvorlig tone:

»Men hvis du tænker over det, er der kun få klubber på øverste hylde. Derfor er det nærmest umuligt ikke at krydse veje med hinanden.«

José Mourinho har dog svært ved at se det sjove i de udmeldinger, som han mener er delvist ukorrekte.

»Damen er lidt forvirret. Hendes mand tog til Chelsea for at erstatte Roberto Di Matteo, og han er taget til Real Madrid for at erstatte Carlo Ancelotti. Kun i Inter tog han over efter mig, hvor han ødelagde det bedste hold i Europa på seks måneder,« sagde José Mourinho på et pressemøde under Chelsea træningsturné.

Den portugisiske træner er heller ikke for fin til at give Benitez' kone en sidste stikpille.

»Jeg tror, hun har brug for noget at fordrive tiden med, så længe hun bruger tid på at snakke om mig. Hvis hun nu holdt mere øje med sin mands diæt, havde hun mindre tid at bruge på mig,« siger José Mourinho, der tilsyneladende har hørt godt efter, når modstander-fansene i England har råbt »fat Spanish waiter« efter Benitez.