Ajax’ stortalent Kasper Dolberg bliver rost af det danske forsvarstalent Joachim Andersen forud søndagens opgør mellem Ajax og Twente.

Kasper Dolberg har taget Danmark og Holland – ja, hele Europa – med storm i denne sæson. Hurtigt er han blevet en sikker mand i angrebet hos den hollanske storklub Ajax. Otte mål er det blevet til i sæsonen, og derfor er det naturligt, at det er ham modstanderne fokuserer på.

Søndagens modstander Twente er heller ingen undtagelse. Forud for topopgøret har Twentes eget danske talent, Joachim Andersen, været ude med rosende ord om sin danske landsmand.

»Han var god, da han spillede i Danmark, ellers bliver du heller ikke hentet i så ung en alder til Ajax,« siger Joachim Andersen til TC Tubantia.

»Men at han ville blive så god, så hurtigt er helt specielt,« fortsætter Twentes danske forsvarsspiller.

Joachim Andersen fik en del spilletid i starten af sæsonen for Twente, men han har tilbragt de seneste par kampe på bænken. Det vides endnu ikke, om han søndag får lov at spille over for manden, han selv forklarer, bliver kaldt den næste store stjerne hjemme i Danmark.

Kampen mellem Twente og Ajax fløjtes i gang klokken 16.45 søndag.