Det kommer ikke bag på den tidligere Generelsekretær i DBU og næstformand i UEFAs disciplinærkomité Jim Stjerne Hansen, at CAS har valgt at tildele Albanien tre point i den famøse skandalekamp mellem Serbien og Albanien tilbage i oktober sidste år.

Mens landstræner Morten Olsen ryster på hovedet over den internationale sportsdomstol, CAS', beslutning om at tildele det albanske fodboldlandshold tre point - og dermed overtrumfe den afgørelse som UEFA havde truffet, så mener Jim Stjerne Hansen ikke, at der som sådan er noget at være utilfreds over.

»Den beslutning UEFA traf var helt speciel. Det er første gang i UEFAs disciplinærindstanser har foretaget en afgørelse, som gjorde, at ingen fik point. Men jeg vil sige, at det ikke er overraskende, at CAS nu kommer med en anden beslutning,« siger Jim Stjerne Hansen, der påpeger, at det historisk set slet ikke er ualmindeligt, at hjemmeholdet er blevet taberdømt, hvis sikkerheden er svigtet.

»Det er jo ikke ualmindeligt, at dem som ikke kan sørge for sikkerheden, bliver taberdømt. Det har vi jo set før. Så afgørelsen kommer ikke bag på mig. Men den er jo speciel, da der er fejl fra begge sider,« siger han og uddyber:

»I UEFAs sagsbehandling bliver albanerne gjort ansvarlige for hele hændelsesforløbet op til, da man mener, at det er albanske kilder, der har sørget for, at dronen kom ind over banen. Så sagen har haft et usædvanligt indhold, for begge forbund er i UEFAs afgørelse gjort ansvarlige for dele af det, der skete,« lyder det fra Jim Stjerne Hansen, der gør opmærksom på, at det blot er hans generelle betragtninger, som han har dannet sig på baggrund af de erfaringer han har gjort sig i UEFAs disciplinærudvalg. Eftersom han ikke selv har deltaget i de konkrete forhandlinger om sagens afgørelse.