Det var reelt spil til et mål, da Dortmund ude nemt og bekvemt besejrede Werder Bremen med 3-1.

Nok er der Bayern og så alle de andre i Bundesligaen. Men de nærmeste forfølgere fra Borussia Dortmund halede to point ind på topholdet via en fuldt fortjent sejr ude over Werder Bremen, der kunne mønstre den danske landsholdsmand Jannik Vestergaard i centerforsvaret.

Med tre mål imod sig var det næppe en kamp, Vestergaard og kompagni har sat i gemmebogen med superlim. Tværtimod var der klasseforskel især efter pausen, hvor et veludhvilet og topinspireret Dortmund-mandskab for alvor skruede op for både tempo og chanceproduktion.

Marco Reus, der sad ude i midtugepokalkampen mod Paderborn, bragte gæsterne i front og selv om Anthony Ujah fik udlignet efter en halv times spil, stod der Dortmund på det meste.

Det var således også Marco Reus, der lukkede og slukkede kampen med 3-1 målet efter at armeneren Henrik Mkhitaryan havde sendte Dortmund på 2-1 lige før pausen.