Den tidligere FCM-spiller Winston Reid måtte tidligt forlade kampen, da West Ham på udebane tabte 1-4 mod Swansea. Det skete på en båre, og han var iført iltmaske.

West Ham var bagud med 0-1, da episoden, som skadede Winston Reid, indtraf.

West Hams Winston Reid bliver her båret fra banen under kampen mellem Swansea og West Ham. Foto: ANDREW BOYERS

Swanseas Alfie Mawson headede mod mål, og der opstod forvirring foran kassen. Winston Reid mistimede sit indgreb og så ud til at falde sammen under vægten af sig selv, da han forsøgte at ekspedere bolden ud af farezonen.

Der fulgte en ti minutter lang pause, hvorefter den 29-årige forsvarsspiller måtte fragtes fra banen på en båre iført iltmaske - og iøvrigt til applaus fra fans fra begge hold (DU KAN SE DET HELE PÅ VIDEOKLIPPET ØVERST PÅ SIDEN)

Der er dog ikke udsigt til, at det er alt for alvorligt fat med Winston Reid.

»Winston Reid er ved bevidsthed. Vi er mere bekymret for hans knæ end for hans hoved,« sagde West Hams manager, David Moyes, efter kampen ifølge BBC.

»Han er en vigtig spiller for os, så vi håber ikke, det er en slem skade,« sagde skotten, der kaldte holdets præstation for den værste, siden han kom til klubben i november sidste år.

Efter at Winston Reid måtte forlade banen, brød det - som cifrene antyder - helt sammen for udeholdet.

»Vi mistede ham, og så scorede Swansea efter et hjørnespark. Det burde ikke betyde så meget, for vi er trods alt professionelle spillere,« mente West Ham-anfører Mark Noble.

Winston Reid er født på New Zealand, men han er opvokset i Danmark. I landsholds-sammenhæng er han newzealænder. Han var med til VM i 2010, hvor han scorede sit hidtil eneste landsholdsmål i 1-1 kampen mod Slovakiet i den indledende pulje.