En gruppe hardcore Cristiano Ronaldo-fans var langt fra tilfredse med, at UEFAs præsident, franske Michel Platini, for nyligt gav udtryk for, at tyske Manuel Neuer bør vinder Ballon d'Or.

Faktisk blev de så utilfredse med præsidentens udtalelser, at de fanatiske Ronaldo-fans planlagde en stor anlagt aktion, som de kaldte 'let's kick Platini out'.

En række fans troppede op foran Michel Platinis hus i Paris, og klædt i sort fra top til tå begyndte de af sende 61 fodbolde af sted mod franskmandens bopæl.

At det lige netop var 61 bolde, der blev affyret mod Platinis hus, var ingen tilfældighed. De utilfredse fans ville således markere, at Ronaldo i de sidste 12 måneder har scoret 61 gange.

Ronaldo er nomineret til den prestigefyldte Ballon d'Or-pris sammen med sin evige rival Lionel Messi og den tyske landsholdskeeper Manuel Neuer. 29-årige Ronaldo vandt prisen sidste år for næsen af Linel Messi og Franck Ribéry. Det skete efter fire år med Messi-dominans.

Det er offentligt kendt, at forholdet mellem den porugisiske verdensstjerne og Michel Platini ikke er det bedste. Platini har således tidligere udtalt, at han mener, at Ronaldi bruger mere tid på at sætte hår end at spille fodbold.