Seks mål på ni minutter. Det præsterede Bayern Münchens Robert Lewandowski for få uger siden. Lørdag forsøgte Sergio Agüero at gøre ham kunstykket efter. Manchester City-angriberen måtte dog 'nøjes' med fem mål på tyve minutter.

Før kampen mod Newcastle var Manchester City ellers ude i en resultatmæssig krise med kun to sejre i de seneste fem kampe. Og det lignede et nyt nederlag, da Aleksandar Mitrovic bragte udeholdet foran efter 18 minutter.

Men så begyndte den argentinske opvisning. Og hold nu fast.

I det 42. minut gjorde Sergio Agüero det til 1-1. Efter 49 minutter scorede han til 2-1. To minutter senere blev hattricket en realitet. Herefter fik Kevin de Bruyne lov til at lege med med sin scoring til 4-1, men så tog Agüero over igen. I det 60. minut blev det 5-1, og to minutter scorede den vævre argentiner sit sidste mål til slutresultatet 6-1.

Det kunne faktisk været blevet til yderligere scoringer for Sergio Agüero, men fire minutter efter sin sidste scoring valgte City-træner Manuel Pellegrini at pille sin stjerne af banen. Men mon ikke Agüero overlever.

Med sejren overtager Manchester City førstepladsen i Premier League med to point ned til bysbørnene fra United. 'De Røde Djævle' har dog spillet én kamp færre.