Den danske offensivprofil Christian Eriksen fik en fremragende start på den nye sæson, da hans enlige scoring så Tottenham vinde 1-0 over Reading i en testkamp.

Landsholdsspillerens farlige venstreben lynede fra 20 meters afstand efter godt en times spil. Skuddet blev rettet af og fløj ind over Reading-keeper Jonathan Bond til 1-0, hvilket også blev kampens resultat.

Christian Eriksen blev skiftet ind i pausen sammen med andre Tottenham-profiler som Moussa Dembele og Nacer Chadli.

Eriksen var dog ikke den eneste danske landsholdsspiller, der kom i aktion lørdag. Pierre-Emile Højbjerg blev skiftet ind i anden halvleg, da Bayern München sejrede 4-1 over Valencia i en testkamp i Kina.

Højbjerg havde et enkelt godt forsøg, men det blev ikke til nogen scoringer fra hans fod. Thomas Müller scorede to af Bayerns mål, mens Thiago og Robert Lewandowski rundede opvisningen af.