Der var intet at sætte på Englands præstation, da de mandag vandt 5-1 over Montenegro på udebane.

Det samme kan på ingen måde siges om montenegrinske fans optræden.

Flere spillere fra England blev nemlig mødt af abelyde af personer på stadion. Lydene ramte Raheem Sterling, Danny Rose og debutanten 18-årige Callum Hudson-Odoi. Sidstnævnte fortæller til Daily Mail:

»Det er uacceptabelt, og forhåbentligt vil UEFA tage sig ordentligt af det, for da jeg gik over til Rosey (Danny Rose, red.) og hørte alle de abe-råb; Vi bliver bare nødt til at holde hovedet koldt, bevare en stærk mentalitet og så håber jeg, at Rosey også er OK,« siger han ifølge Daily Mail.

»Bedste måde at gøre haderne stille på (og ja, jeg mener racister,« skriver Manchester City-stjernen Raheem Sterling på sin Twitter efter kampen rettet mod de montegrinske fans. Der blev ligeledes kastet i en lighter mod Sterling.

Sterling løb efter sin scoring ud til hjemmeholdets fans og gestikulerede, at han ikke kunne høre dem.

Sterling har efter hændelserne udtalt, at han mener, at nationen skal straffes kollektivt, så der ingen fans må være på stadion i kommende kampe.

Der var angiveligt også fans, der råbte ad Danny Rose, da han fik et gult kort og af de to offensivspillere, når de var tæt på hjemmeholdets mål.

Det hørte også landstræner Gareth Southgate.

»Jeg blev fortalt, at der skete noget i starten af kampen, men jeg hørte det ikke. Men jeg hørte det, da Danny Rose fik gult kort. Det er uacceptabelt,« siger landstræneren, som i øvrigt fortæller, at han er stolt af sine spilleres reaktion, mens der nu er en anmeldelse på vej til UEFA, lyder det.