Onsdag eftermiddag blev det bekræftet, at FC Nordsjællands Uffe Bech fra næste sæson får Bundesligagræs under skoene, og nu kan endnu en U21-stjerne være på vej til den bedste tyske liga.

Det drejer sig om forsvarsspilleren Frederik Sørensen, der til daglig spiller for den italienske klub Hellas Verona. Den tyske bejler skulle være FC Köln, der i sidste sæson endte som nummer 12 i Bundesligaen.

Klubben har igennem længere tid været på jagt efter en central forsvarsspiller, men har måttet se handlen med Schalke 04s Felipe Santana smuldre på grund af en muskelskade. Og eftersom forhandlingerne med Douglas fra Dynamo Moskva trækker i langdrag, skulle sportsdirektør Jörg Schmadtke eftersigende have set sig varm på danskeren.

Frederik Sørensen agent Michael Bolvig bekræfter da også, at der er en dialog igang, men at det endnu er for tidligt at melde noget klart ud.

»Jeg kan bekræfte, at der er kontakt mellem parterne. Det er alt, hvad jeg kan sige nu, for der er intet på plads«, siger Bolvig til TV 2 SPORT.

Ifølge det tyske medie KICKER, har Frederik Sørensen en frikøbsklausul på omkring 15 millioner kroner.