Arsenal kom skidt fra start i Champions League, da det blev til et rødt kort og et overraskende nederlag mod Dinamo Zagreb.

Premier League er verdens dyreste liga. Men om de astronomiske beløb også kan aflæses i det fodboldboldmæssige styrkeforhold på den største internationale scene af dem alle, er stadig et åbent spørgsmål.

Onsdag gjorde Arsenal Manchester City og United selskab i tabernes parade, da det ude mod Dinamo Zagreb blev til et overraskende 1-2 nederlag. Og dermed kan Arséne Wenger og 'The Gunners' allerede nu se frem til et betydeligt mere presset gruppespil, end man er vant til. Kun Chelsea formåede at vinde af de engelske hold.

Akkurat som ærkemanagerrivalen José Mourinho havde Wenger valgt at se bort fra seks af de spillere, der i weekenden besejrede Stoke. Men hvis forventningen havde været at se friske og veludhvilede kræfter hive en sejr hjem over et af de formodet svageste hold i Gruppe F, blev det gjort til skamme.

Allerede inden Olivier Giroud modtog sit andet gule kort og en marchordre mod et tidligt bad, havde Dinamo Zagreb bragt sig i front på et selvmål af Alex Oxlade-Chamberlain, og helt skidt skulle det blive, da de kroatiske værter efter en lille times spil kom på 2-0 ved Junior Fernandez.

Theo Walcotts reducering var udelukkende af kosmetisk karakter og Arsenal skal stramme gevaldigt op inden mødet med Olympiakos om små to uger.