Genoplev kampen i LIVE-bloggen i bunden af artiklen.

Brøndby snuppede søndag aften en 4-3-sejr over FC Nordsjælland i Alka Superligaens mesterskabsspil.

Dermed udbyggede Brøndby forspringet til FC Midtjylland i toppen af tabellen. De blågule er nu fem point foran midtjyderne, som tidligere søndag spillede uafgjort 3-3 mod AaB.

Opgøret på Right to Dream Park var utrolig underholdende. Spillet bølgede frem og tilbage, og der var chancer i massevis i begge ender.

I perioder dominerede Brøndby med sit vanlige hidsige spil, og de hurtige angribere Teemu Pukki og Kevin Mensah var en stor trussel mod FCN-forsvaret.

FCN havde dog også meget stærke perioder og slog kapital af det tre gange - og det kunne sagtens være endt med point til nordsjællænderne.

Brøndby startede kampen voldsomt, og efter 19 minutter fik gæsterne hul på bylden ved Teemu Pukki, inden Kasper Fisker øgede små fire minutter senere.

Efter 2-0-scoringen mistede Brøndby dog initiativet, og FCN spillede sig ind i opgøret. Det kulminerede med Mathias Jensens scoring direkte på frispark efter 34 minutter.

Det satte gang i Brøndby igen, og kort før pausefløjtet løb Kevin Mensah dybt, rundede FCN-keeper Alex Runarsson og scorede til 3-1.

I anden halvlegs begyndelse var FCN det klart bedste hold, mens Brøndby spillede passivt, og det var derfor ikke ufortjent, at hjemmeholdet reducerede til 2-3 efter 52 minutter.

Brøndby kom sig dog over forskrækkelsen, og efter 76 minutter scorede Hjörtur Hermansson, da han headede bolden i mål efter et hjørnespark.

FCN gav dog ikke op, og med seks minutter tilbage af den ordinære spilletid headede Lasse Petry håbet tilbage til FCN, som var utrolig tæt på at gøre det til 4-4 inden slutfløjt.